VÆRKSTED

Din bil er i gode hænder

Reparation

På vores værksted yder vi fuld service og reparation på alle bilmærker. Vores kompetente medarbejdere er derfor altid friske på at lave din bil, uanset om det er en Citroën, Ford, BMW, Audi eller anden.

Lakskade

Hvis uheldet er ude, og du har fået en rids eller en bule, så kan vi ordne dine skader på bilen. Det kan være vanskeligt, at vurdere skadens størrelse og komme med et tilbud over mail. Derfor står vi klar, hvis du kommer ind med bilen eller ringer og forklarer omfanget af lakskaden.

Eftermonteringsudstyr

Når du køber bil, er der stor forskel på, om udstyret er fabriksmonteret eller originalt eftermonteret. Det betyder blandt andet noget i forhold til afgiften og garantien. Fabriksmonteret udstyr er noget, du vælger sammen med sælgeren, inden du modtager bilen, hvorimod eftermonteringsudstyr vælges, når du sammen med os ønsker ekstraudstyr, som du ikke valgte i starten. Fx kan vi eftermontere anhængertræk, alufælge, fartpilot, motorvarme og meget mere.

Ring og hør nærmere – vi har alt i udstyr.

Bilreklamer

Vi samarbejder med QVIE & Co. om at levere Danmarks bedste og flotteste helfolieringsløsninger til blandt andet taxaer og andre firmabiler. Hvad enten det er større streamers eller mindre påsætninger, så kan vi løse dine behov. Husk, at der er utallige muligheder for bilreklamer, og vi ved hvordan, vi kan få din bil til at skille sig ud fra mængden.

+ Se eksempler på bilreklamer.

Find en løsning, der passer dig

Kontakt os eller kom ud i vores bilhus, så vi kan finde den rette løsning til dig