Aircondition service inkl. rens

Aircondition service inkl. rens for 375,- i forbindelse med service af bilen

Hvorfor er det man skal vedligeholde sit aircondition system? Et AC system er et lukket system, hvor der blandt andet flyder kølemiddel og olie rundt. Olien sørger for at holde pakningerne smurte, så de holder tætte og ikke tørrer ud, og kølemidlet siver ud. Samtidig er olien med til at vedligeholde ac kompressoren. Det er vigtigt man sørger for at have nok kølemiddel på, da det ellers kan have den negative effekt at der ikke er nok tryk på systemet og derved køler bilen ikke bla. Fordi kompressoren ikke kører. Dette kan på sigt ødelægge kompressoren, hvilket er en forholdsvis dyr reparation at få udbedret.

Priser for aircondition service

Vi laver Aircondition service inkl. Rens for kun 375,- i forbindelse med service af bilen.

Er det ikke i forbindelse med service koster det 575,-

Send forespørgsel på aircondition service inkl. rens

* OBS: Vi tager forbehold for at kunne kontakte dig ang. ændringer af dato

Hvorfor rense aircondition systemet?

Når man bruger et aircondition system kommer der en del bakterier i luften (inde i kabinen), og det vil vi jo gerne undgå. Der kan desuden også opstå lugtgener grundet bakterierne. Derfor lader man en patron med bakteriedræbende væske cirkulere rundt i bilens kabine, så alle disse bliver dræbt. Der findes 3 forskellige friske dufte, der efterlades i bilens kabine, som der er frit valg imellem: Green Lemon, Cool Mint og New Car. Sidstnævnte er den mest neutrale. I samme forbindelse er det en god idé at udskifte bilens kabinefilter – forhør nærmere om pris på dette, da det kan variere.

Vi trykprøver dit aircondition system

Vores aircondition fyldestation trykprøver dit aircondition system hvor vi tapper dit gamle kølemiddel af og fylder nyt på ud fra bilens opgivne mængde. Differencen betaler man udover den faste pris.

Hos Silkeborg Bilcentrum mener vi ikke man skal betale mere end den vare man får. Derfor har vi valgt at splitte service og kølemiddel op. Mange andre tilbyder en langt højere pris inklusiv kølemiddel, men i flere tilfælde skal der ikke efterfyldes med mange gram og det er derfor en dyrere løsning. Hos os betaler du kun for den mængde du skal have på din bil.

Prisen for kølemiddel er på 1,5 kr. pr. gram inkl. Moms. Uanset om det er r134a eller r1234yf

Aircondition service hos Silkeborg Bilcentrum

Aircondition service til elber

Hos os går vi et skridt videre ved også at tilbyde aircondition service til elbiler. Uanset om du kører på benzin, diesel eller el, er vi her for at sikre, at din bil er udstyret med et effektivt klimaanlæg, der fungerer optimalt.

Med vores ekspertise og fokus på kundetilfredshed kan du trygt overlade din bil i vores hænder og nyde kørslen med en perfekt tempereret kabine. Kontakt os i dag for at booke din aircondition service og lad os holde din bil kølig og klar til enhver køretur!