LEASING

Læs om vores forskellige leasingtyper

Privat- og erhvervsleasing

Leasing er for dig, der ønsker at leje en bil til en fast månedlig ydelse. Vi opdeler leasing i operationel leasing og finansiel leasing. Ved operationel leasing ”lejer” du bilen i en bestemt periode, hvorefter du afleverer bilen og nøglerne til os efter endt periode. Ved finansiel leasing ender du med at have ejendomsretten over bilen, når perioden er slut.

Vi har et godt samarbejde med A-Leasing omkring leasing af personbiler og varevogne. En stor fordel for dig, hvis du vælger at lease din bil hos os, er, at A-Leasing er en af Danmarks billigste finansieringsselskaber, og deres responstid på leasingsansøgninger er på kun få minutter.

Der findes flere forskellige leasingtyper, og vi tilbyder helt sikkert en, der passer til dine behov.

A-Leasing tilbyder:

Vi tilbyder disse leasingtyper

Privat-leasing er, som navnet antyder, for dig der ønsker at lease en bil til privat brug. Typisk er en leasingperiode på 12-36 måneder, og aftalen består af en engangsydelse for at få bilen og derefter en fast månedlig ydelse. Når leasingperioden er overstået, så afleverer du bilen til os, og derefter kan du lease en ny bil.

Hvis du er på udkig efter en lidt dyrere bil, så er flex-leasing måske den mest optimale leasingtype for dig. Det er en forholdsvis ny måde at lease på, og for mange er det en god finansieringsmulighed. Når du flex-leaser, så betaler du ikke den traditionelle 150% registreringsafgift ved indregistrering, derimod betaler du i stedet en registreringsafgift, som deles i rater, i den periode hvor du benytter bilen. Denne registreringsafgift beregnes blandt andet ud fra bilens alder. Du opnår typisk den laveste registreringsafgift, hvis bilen er mere end 3 år gammel.

Hvis du har en virksomhed og har brug for en eller flere biler i erhvervsmæssige sammenhænge, så er erhvervs-leasing løsningen for dig. Her har du mulighed for at erhverve flere biler uden en større fast købesum, og fordelen er derfor, at du, i stedet for én stor udgift, har en mindre løbende ydelse til din budgetplanlægning.

Ved splitleasing eller del-leasing bliver omkostningerne delt mellem erhvervs- og privatkørsel. Kører du fx 60 % erhvervskørsel og 40 % privatkørsel, så bliver fakturering delt op lige så. Det er smart for dig, som bruger samme bil til både privat og erhverv.

Find en løsning, der passer dig

Kontakt os eller kom ud i vores bilhus, så vi kan finde den rette løsning til dig