Forsikring og Finansiering

Forsikring

Vi er medlem af AutoBranchen Danmark, og vi kan derfor tilbyde dig fordelagtige forsikringsløsninger til gode priser. AutoBranchen Danmark har udarbejdet en bilforsikring, som er for alle, og hvor du har mulighed for at blive superelitebilist med det samme.

Prisen for en bilforsikring starter fra bare 3.313,- årligt.

    • Er du over 25 år og har kørt skadefri kørsel, så er der ingen prisregulering ved skade, og prisen er inkl. fri kilometer, gratis reparation af stenslag på forrude, dækning af ekstraudstyr op til 30.000,- og meget mere.
    • Er du under 25 år eller har haft en skade inden for 3 år, så får du en enkel og overskuelig bilforsikring – uden præmiestigning, hvis uheldet er ude. Desuden får du også vejhjælp i Danmark, fri kilometer, gratis reparation af stenslag på forrude og meget andet.

 

https://autobranchensforsikring.dk/premium

Hvis ikke man finder Autobranchen Danmarks forsikring attraktiv er et andet alternativ at få TRYG til at kontakte dig. I vores samarbejde med TRYG, så er der en intro rabat, hvis man som ny kunde vælger TRYG. Prisen aftales mellem TRYG og dig som kunde, vi formidler udelukkende kontakten.

Finansering

Udover de almindelige finansieringsløsninger, tilbyder vi også i samarbejde med Santander mindre finansieringsbeløb uden de store omkostninger. Dette bruges typisk, hvis man mangler fra 10.000,- kontakt os for at høre nærmere.

Har du været uheldig og din bil skal have en større reparation, så har vi også her mulighed for at tilbyde en rente og gebyrfri finansiering af din værkstedsregning.