FINANSIERING OG FORSIKRING

Find en løsning, der passer dig

Santander Consumer Bank og Accept Auto A/S

Santander Consumer Bank og Accept Auto A/S tilbyder nogle af landets bedste bilfinansierings-løsninger. Derfor er vi meget glade for at have dem som samarbejdspartnere. De leverer altid gode, fleksible og konkurrencedygtige finansieringsløsninger – altid med udgangspunkt i dine behov som køber.

Vi tilbyder sammen med Santander og Accept Auto A/S:

Privatlån

  • Billån med 20 % i udbetaling
  • Billån – uden udbetaling

Læs mere om finansiering til private her.

Erhvervslån

  • Billån med 20 % i udbetaling

Læs mere om finansiering til erhverv her.

Bliver du sygemeldt eller afskediget, mens du har bil?

Skulle uheldet være ude, mens du betaler af på bilen, så bare rolig – du mister den ikke. Santander har nemlig lavet en afdragsforsikring, der dækker din månedlige låneydelse inkl. renter i op til et år af gangen, selvom du bliver afskediget eller sygemeldt som følge af sygdom eller ulykke. Er du interesseret i en SAFE afdragsforsikring, kan du læse mere her.

Find en løsning, der passer dig

Kontakt os eller kom ud i vores bilhus, så vi kan finde den rette løsning til dig

Anden finansering

Udover de almindelige finansieringsløsninger, tilbyder vi også i samarbejde med Santander mindre finansieringsbeløb uden de store omkostninger. Dette bruges typisk, hvis man mangler fra 10.000,- kontakt os for at høre nærmere.

Har du været uheldig og din bil skal have en større reparation, så har vi også her mulighed for at tilbyde en rente og gebyrfri finansiering af din værkstedsregning.

AutoBranchen Danmark Forsikring

Vi er medlem af AutoBranchen Danmark, og vi kan derfor tilbyde dig fordelagtige forsikringsløsninger til gode priser. AutoBranchen Danmark har udarbejdet en bilforsikring, som er for alle, og hvor du har mulighed for at blive superelitebilist med det samme.

Prisen for en bilforsikring starter fra bare 3.313,- årligt.

Er du over 25 år og har kørt skadefri kørsel, så er der ingen prisregulering ved skade, og prisen er inkl. fri kilometer, gratis reparation af stenslag på forrude, dækning af ekstraudstyr op til 30.000,- og meget mere.

Er du under 25 år eller har haft en skade inden for 3 år, så får du en enkel og overskuelig bilforsikring – uden præmiestigning, hvis uheldet er ude. Desuden får du også vejhjælp i Danmark, fri kilometer, gratis reparation af stenslag på forrude og meget andet.

Hvis ikke man finder Autobranchen Danmarks forsikring attraktiv er et andet alternativ at få TRYG til at kontakte dig. I vores samarbejde med TRYG, så er der en intro rabat, hvis man som ny kunde vælger TRYG. Prisen aftales mellem TRYG og dig som kunde, vi formidler udelukkende kontakten.

Læs mere om de attraktive bilforsikringer