FINANSIERING OG FORSIKRING

Find en løsning, der passer dig

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank tilbyder nogle af landets bedste bilfinansierings-løsninger. Derfor er vi meget glade for at have dem som samarbejdspartnere. De leverer altid gode, fleksible og konkurrencedygtige finansieringsløsninger – altid med udgangspunkt i dine behov som køber.

Vi tilbyder sammen med Santander:

Privatlån

  • Billån med 20 % i udbetaling
  • Billån – uden udbetaling

Læs mere om finansiering til private her.

Erhvervslån

  • Billån med 20 % i udbetaling

Læs mere om finansiering til erhverv her.

Medlem af Accept Auto A/S

Accept Auto er specialiseret i leasing og finansiering af biler til privat og erhverv. Accept Auto levere en lang række tjenesteydelser og produkter til købere og brugere af biler. Det sikrer vores kunder en garanti for kvalitet og seriøs behandling.

Du kan læse mere om Accept Auto A/S her.

Bliver du sygemeldt eller afskediget, mens du har bil?

Skulle uheldet være ude, mens du betaler af på bilen, så bare rolig – du mister den ikke. Santander har nemlig lavet en afdragsforsikring, der dækker din månedlige låneydelse inkl. renter i op til et år af gangen, selvom du bliver afskediget eller sygemeldt som følge af sygdom eller ulykke. Er du interesseret i en SAFE afdragsforsikring, kan du læse mere her.

Find en løsning, der passer dig

Kontakt os eller kom ud i vores bilhus, så vi kan finde den rette løsning til dig

Resurs bank

Vi tilbyder dig et af landets bedste privatlån i samarbejde med Resurs Bank. Har du fundet din drømmebil hos os, og vil du gerne have den finansieret – så laver vi en låneansøgning til dig. Det er uforpligtende, og du bestemmer selv dit ønskede lånebeløb og låneperiodens længde, når vi laver ansøgningen sammen med dig. Det er hurtigt og enkelt.

Så nemt er det:

  1. Udfyld ansøgningen
  2. Modtag din lånebekræftelse inden for 15 minutter
  3. Lånebeløbet overføres til din NemKonto

AutoBranchen Danmark Forsikring

Vi er medlem af AutoBranchen Danmark, og vi kan derfor tilbyde dig fordelagtige forsikringsløsninger til gode priser. AutoBranchen Danmark har udarbejdet en bilforsikring, som er for alle, og hvor du har mulighed for at blive superelitebilist med det samme.

Prisen for en bilforsikring starter fra bare 3.213,- årligt.

Er du over 25 år og har kørt skadefri kørsel, så er der ingen prisregulering ved skade, og prisen er inkl. fri kilometer, gratis reparation af stenslag på forrude, dækning af ekstraudstyr op til 30.000,- og meget mere.

Er du under 25 år eller har haft en skade inden for 3 år, så får du en enkel og overskuelig bilforsikring – uden præmiestigning, hvis uheldet er ude. Desuden får du også vejhjælp i Danmark, fri kilometer, gratis reparation af stenslag på forrude og meget andet.

Læs mere om de attraktive bilforsikringer