Værksted

Service

Silkeborg Bilcentrum tilbyder service af alle mærker. Det gælder fra et almindeligt olie og filter skift til service efter producentens forskrifter, så du beholder din fabriksgaranti.

Ønsker du en serviceaftale hos Silkeborg Bilcentrum, er dette også en mulighed. Forhør nærmere og få et tilbud på, hvad det præcis vil koste dig om måneden.

Reparation

Har du været uheldig og står med en mindre eller større reparation, så hjælper vi dig gerne her. Dette gælder alt fra udskiftning af mindre ting til større motorreparationer.

Vi har også testudstyr til de fleste moderne biler, så vi kan finde en eventuel fejl på din bil og udbedre denne.

Skulle der være en større reparation og du ønsker at betale regningen i mindre afdrag er dette også muligt helt rente og gebyrfrit via Santander (forudsætter kreditgodkendelse).

Eftermonteret Udstyr

Når du har købt en ny bil hos Silkeborg Bilcentrum, så har vi mulighed for at eftermontere diverse udstyr. Dette kan være alt lige fra fine aluminiumsfælge til et anhængertræk. Vi sørger for alt bliver monteret korrekt og evt. synet, hvis dette kræves. Vi kan også tilbyde et stort udvalg af vinterhjul.

Vi eftermonterer også solfilm i din nye brugte bil, hvis du ønsker dette. 

Det koster 2.995,- inkl. Montering fra B-stolpen og bagud. Der findes flere forskellige grader af toning og sammen finder vi det, der passer bedst til din bil.

Undervognsbehandling er en vigtig ting for din bil, så rusten bliver holdt ude. Samtidig beskytter behandlingen mod rust på bremserør, hulrum samt hele bunden, så bilen holder i længere tid, og der vil være færre omkostninger til vedligeholdelse. Vi samarbejder med PAVA, og kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

Bilreklamer

Vi samarbejder med QVIE & Co. om at levere Danmarks bedste og flotteste helfolieringsløsninger til blandt andet taxaer og andre firmabiler. Hvad enten det er større streamers eller mindre påsætninger, så kan vi løse dine behov. 

Husk, at der er utallige muligheder for bilreklamer, og vi ved hvordan, vi kan få din bil til at skille sig ud fra mængden.

+ Se eksempler på bilreklamer.

Find en løsning, der passer dig

Kontakt os eller kom ud i vores bilhus, så vi kan finde den rette løsning til dig. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Få svar inden 48 timer​

God rådgivning i forbindelse med køb af bil

Mange års erfaring i bilbranchen

Gratis og uforpligtende tilbud på køb af bil

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Silkeborg Bilcentrum

Stagehøjvej 6D

8600 Silkeborg

​Telefon: 22 79 12​ 60

CVR: 41982667

Åbningstider

​Mandag-fredag: 09.00 – 16.30

Lørdag: Lukket
Søndag: 12.00 – 16.00

Om Bilcentrum

Hos Silkeborg Bilcentrum stræber vi altid efter, at kundens behov og kunden selv sættes i centrum. 

Alle vores biler er nøje undersøgt, inden de bliver sat til salg.